ZOTERI BARINGTON

MR BARRINGTON
2003
4+
|
1h 40m
Lila, që vuan nga fobia e ndenjies në vende të hapura, banon bashkë me burrin e saj Samuelin, i cili është I ndërgjegjshëm për sëmundjen e saj. Një ditë ndodh diçka që e largon atë nga bashkëshorti dhe e përkeqëson gjendjen e saj.

ZOTERI BARINGTON

2003
4+
|
1h 40m
duration