GJUETI PARASH

TWO FOR THE MONEY
2005
4+
|
2h 2m
Brandon Lang e dashuron për futbollin. Fakti që ka një gju të lënduar e pengon atë të luaj me profesionistët, por aftësitë e tij e bëjnë atë një parashikues shumë të mirë të rrjedhës së lojës. Duke qenë se kishte nevojë për para ai largohet nga Las Vegas për të shkuar në Manhatan për të punuar për Uolter Ambrasin si këshilltar kumari. Uolter ka një grua të dashur, një vajzë dhe një biznes të suksesshëm, por ka një zemër të dobët, beson se është një mjeshtër manipulimi dhe ka një ves që mezi e mban nën kontroll. Ai e ndihmon Brendonin dhe mes tyre krijohet një marrëdhënie baba e bir. Por pastaj gjërat shkojnë keq. Mbase Uolteri është i përfshirë në një mashtrim parash. Dhe gjërat nuk po duken mirë për Brendonin.

GJUETI PARASH

2005
4+
|
2h 2m
duration