ГОСПОДИН БАРИНГТОН

MR BARRINGTON
2003
4+
|
1h 40m
Лила страда од страв од престој на отворен простор. Живее со својот сопруг Семјуел, кој е свесен за нејзината болест. Еден ден се случува нешто што ја оддалечува од нејзиниот сопруг и ја продлабочува нејзината состојба.

ГОСПОДИН БАРИНГТОН

2003
4+
|
1h 40m
duration