РАЗЛИЧНО КАКО МЕНЕ

SAME KIND OF DIFFERENT AS ME
2017
4+
|
1h 59m
Меѓународниот трговец со уметнички дела Рон Хал е принуден да се спријатели со опасен бездомник за да го спаси својот дисфункционален брак со жената чии што сништа ќе ги понесат сите тројца на патувањето на нивниот живот.

РАЗЛИЧНО КАКО МЕНЕ

2017
4+
|
1h 59m
duration