СЕ ЗА ПАРИ

TWO FOR THE MONEY
2005
4+
|
2h 2m
Брендон Ленг обожава фудбал. Повредата не му дозволува повторно да игра, но инстинктот на “квотербек” го прави прекрасен прогнозер на резултатот од натпреварите. Бидејќи му се потребни пари, го напушта Лас Вегас и заминува на Менхетен, за да работи како советник за обложување на Волтер Абрамс. Волтер има безумно заљубена жена, млада ќерка и бизнис кој цвета, но има и неколку проблеми: добро срце, верува дека е врвен манипулатор и зависност која одвај ја обуздува. Брендон го прифаќа како син и врската помеѓу нив е се посилна, но набрзо се тргнува на лошо, кога Волтер ќе се посомнева дека е жртва на измама.

СЕ ЗА ПАРИ

2005
4+
|
2h 2m
duration